Maribel Castelló és la nova consellera de Sa Unió de Formentera

El grup al Consell de Sa Unió, coalició formada per PP, Compromís amb Formentera i independents, informa que «Maribel Castelló (número 8 de la llista electoral) substituirà la consellera Anna Negre, que ha renunciat a la seva acta per motius personals i familiars».
Sa unió ha indicat que Maribel Castelló Yern, de 33 anys, treballa d’administrativa en una assessoria, és natural de Formentera i forma part de la coalició pel PP, de la mateixa manera que Ana Negre.
La intenció de Sa Unió és que «la nova consellera prengui possessió del seu càrrec en el ple ordinari que se celebra a finals d’octubre, tot i que depèn dels tràmits legals que s’han de realitzar davant la junta electoral».
Llorenç Córdoba, portaveu de la coalició, ha agraït a Anna Negre la seva «dedicació i feina desinteressada en els més de 4 anys de consellera, en què ha defensat en els plens nombroses iniciatives per a la millora de la nostra illa, especialment en temes mediambientals».

«Il·lusió i joventut»
Per al portaveu, la qui serà nova consellera, Maribel Castelló, «aportarà il·lusió i joventut al projecte» i assegura que «tendrà el suport dels altres cinc consellers per seguir fent feina en grup».
Per la seva banda, Maribel Castelló afirma que assumeix el repte amb «enorme entusiasme» per fer feina en un grup de consellers que, tot i estar a l’oposició, «ha de seguir fent feina i duent als plens els
problemes que la gent els reclama solucionar».

About Author

Comments are closed.

background