TOP

Primera Victòria del Formentera a casa en 2ªB

Victòria formenterera en la tretzena jornada de lliga que fa sumar 3 importants punts als roig i negres que s’allunyen dels llocs de play off de descens.

La primera part s’ha desenvolupat amb joc de baixa intensitat per part dels dos equips. Com ha dit el nostre comentarista Edu Ortiz “nedant i guardant sa roba”.

Al minut 25 en una bona jugada, Javi Rosa posava l’1 a 0 al marcador.

En la segona part els lleidatans han sortir amb molta més empenta, però el Formentera ha sabut aguantar bé el partit

El Lleida era fins aquesta jornada equip invicte fora de casa amb un balanç de dues victòries i quatre empats que, sumat a l’empat amb el Mallorca a la Copa del Rei al setembre, eren 7 partits seguits sense conèixer la derrota lluny del Camp d’Esports. Aquesta ratxa ha acabat avui a Formentera.

Els formenterers no guanyaven des del passat 17 de setembre quan es va imposar per 0-1 al Llagostera. Des de llavors acumula quatre empats i dues derrotes en lliga.

Aquest era un partit inèdit, ja que el Formentera i el Lleida no s’havien vist mai les cares en partit oficial.