Ronaldo registrat per Hisenda en les seves vacances a Formentera

El futbolista portuguès tornava al iot en el que ha passat uns dies amb la seva familia de vacances a Formentera, després d’haver dinat en un restaurant formenterer i es va trobar amb la sorpresa de que agents armats del departament de duanes de l’Agència Tributaria arribaven en llanxa procedents d’una gran embarcació de l’organisme per procedir a una inspecció del iot llogat pel jugador.
Una càmera de duanes va gravar tot l’operatiu i un familiar de Ronaldo es va encarregar de les gestions i d’entregar la documentació que els va ser requerida.
Aquesta investigació s’emmarca dins d’una «rutina policial» segons fonts citades per Europa Press. El jugador està essent investigat per defraudar a hisenda 14,7 milions d’euros tot i que ja ha declarat la seva intenció de recórrer la decisió d’Hisenda i de no signar en conformitat com voldrien els inspectors. Ronaldo declararà sobre aquest cas el proper dia 31.
Ronaldo està passant uns dies a Eivissa a bord del «aYa London» acompanyat dels seus tres fills, la seva novia Georgina Rodríguez, la seva mare Dolores Aveiro i altres familiars i amics. Molts d’aquests dies es desplacen a Formentera a banyar-se i a dinar.

About Author

Comments are closed.

background