Sa Unió exigeix explicacions del perquè segueix sense obrir el Centre d’Esports Nàutics

La formació liderada per en Llorenç Córdoba demanarà explicacions en el proper ple d’agost sobre els motius pels quals es retarda l’obertura del nou Centre d’Esports Nàutics de La Savina.

Sa Unió demana «transparència» a l’actual equip de govern i recorda que «no sols s’han de fer comunicats per les bones notícies, sinó també quan s’ha d’informar de les adversitats que es puguin trobar en la gestió i que afecten tant als ciutadans».

Des de Sa Unió es recorda que «quan es va adjudicar l’obra es va assegurar que s’obririen les portes el passat estiu de 2018, però dificultats en l’adquisició del material de construcció varen fer que l’anterior conseller d’esports retardés l’obertura de les instal·lacions». Tenen present també que a finals del passat mes de maig, i segons va informar el Consell, es va procedir a la selecció de personal per a cobrir les places de treball en el centre esportiu amb la intenció d’obrir les portes a inicis d’aquest estiu.

No entenen, doncs, que si fa mesos que s’ha finalitzat l’obra i s’ha dotat de mobiliari, amb una inversió de més d’un milió d’euros, «s’hi acumuli la pols i la deixadesa mentre els boixos i boixes i altres esportistes es veuen obligats a seguir assistint a les antigues instal·lacions».

About Author

Comments are closed.

background