Sa Unió impulsarà un pla educatiu que redueixi l’abandonament escolar

Sa Unió de Formentera, la coalició formada pel Partit Popular de Formentera, Compromís amb Formentera i una representació de persones independents de l’illa, s’ha compromès a posar en marxa un pla educatiu específic per a Formentera «que doni estabilitat a les plantilles, redueixi la taxa d’abandonament escolar i millori la qualitat«, tal com ha explicat el número 7 de la llista al Consell de Formentera, Óscar Portes. El candidat a conseller ha garantit «la posada en marxa de la nova escola i escoleta de Sant Ferran i el suport total a una nova escola primària concertada a Sant Francesc, som els únics que la defensem». A més Portas ha destacat «la importància de treballar en la implantació de cicles formatius a Formentera, de caràcter rotatiu i d’acord amb la comunitat educativa i empresarial».

Sa Unió doblarà els ajuts a estudiants
Pel que fa a ajudes, la número 6 de la llista al Consell, Cristina Costa, ha explicat que «els joves ens importen, i no podem deixar que ningú es quedi sense estudiar per falta de recursos, per això doblarem les ajudes als joves que han de seguir els seus estudis fora de Formentera, millorarem les beques i aprovarem la gratuïtat de l’etapa de 0 a 3 anys i dels llibres de text». Costa ha explicat que «com a mare sé el complicat que és conciliar la vida laboral i familiar, per això posarem en marxa el menjador escolar en els centres de Sant Francesc i Sant Ferran».
Pel que fa a joventut, des de Sa Unió de Formentera adverteixen que «al casal de joves s’ha quedat petit, i ara no tenen espais d’oci en condicions on passar el seu temps lliure, per això habilitarem un espai multidisciplinari, pensat per a ells».

Dissabte míting electoral a Sant Ferran
Sa Unió ha programat un Míting Electoral al Col·legi públic de Sant Ferran, La cita és dissabte 18 de maig, a les 20 h. Hi haurà Torrada de carn, greixonera i actuació musical de La 22.

About Author

Comments are closed.

background