Sa Unió promet solucionar «els problemes d’aparcament de la Savina»

Sa Unió de Formentera, la coalició formada pel Partit Popular de Formentera, Compromís amb Formentera i una representació de persones independents de l’illa, s’ha compromès avui a «solucionar els problemes d’aparcament que pateixen tots els veïns de l’illa a la Savina», segons informa en nota de premsa.
Des de Sa Unió consideren «prioritari» solucionar «els problemes d’aparcament que, en gran mesura, es deuen a la mala gestió al Consell Insular que ha provocat anys de retards». Per això, «a curt termini posarem en marxa un aparcament provisional annex al nucli urbà, en paral·lel, i perquè sigui una realitat a mitjà termini, convertirem l’edifici del costat de la confraria en un aparcament per al poble de Formentera», segons ha explicat l’integrant de la llista de Sa Unió, Javier Serra.

«Millorar la neteja de la Savina»
Per la seva banda el candidat a president, Llorenç Córdoba, s’ha compromès a «millorar la neteja d’aquest nucli urbà i a augmentar la presència policial». A més, Córdoba ha explicat que la seva intenció és «rehabilitar i connectar d’una vegada el carrer Ponent i el carrer de Gregal per donar també un accés segur a tots els ciclistes». Per tot això, el candidat s’ha compromès a què «tendrem un govern que es posarà a treballar amb les administracions i amb l’empresa responsable per netejar els estanys i rehabilitar tot el nostre patrimoni saliner».

About Author

Comments are closed.

background