SD Formentera fitxa a Mario Mourelo

Un jugador sub-23 de 21 anys amb molta qualitat que despunta pel seu desequilibri per la banda.

El gallec s’ha format a la pedrera del club alacantí Horadada, on l’etapa de juvenil la va alternar amb el filial del Hèrcules.. Ja d’amateur va fitxar per la Hoya Lorca de la Tercera Divisió que va pujar a 2ª B.

El Yeclano Deportivo va apostar per Mourelo. Els murcians van guanyar la lliga la passada temporada i van caure en la darrera ronda del playoff d’ascens.

Mourelo és un jugador de banda diferent, vertical i que ha donat molt bon rendiment.

Ara, la següent passa de Mario Mourelo és Formentera, on el Director Esportiu, Pirri, espera que li serveixi de trampolí: “Amb Mourelo guanyem un altre jugador de banda, diferent, vertical i al qual li traurem molt rendiment. Té unes condicions brutals i les volem aprofitar. Nosaltres també volem que segueixi creixent com a futbolista i estem segur que ho farà. És un noi que ho té tot de cara per acabar jugant a un filial bo o a Segona B el pròxim any”.

Pirri, ha set l’encarregat de tancar el seu fitxatge que s’ha produït a finals d’aquesta setmana: “Puc dir que hem estat de sort amb aquesta contractació. Les ofertes que tenia de tercera i de Segona B no li acabaven de convèncer, i la nostra proposta esportiva li va agradar. Vàrem tancar-ho tot amb el seu agent en 24 hores. La predisposició de Mario Mourelo d’engrescar-se en un projecte ambiciós i sòlid com el nostre, i el fet que estigui aquí Victor Ruiz, que ha sigut company seu al Yeclano, ha set determinant. A més, a l’alçada que ens trobem de pretemporada ha jugat a favor nostre i que aquest jugador estigués lliure, amb la qualitat que té, ens ha beneficiat. Volíem un jugador de les característiques de Mourelo i estic segur que serà tota una sensació”.

El jugador ha arribat aquest cap de setmana a Formentera i avui, diumenge 5 d’agost, viatjarà a Eivissa amb l’equip per a disputar el partit amistós contra el CF Sant Rafel al Municipal de Sant Antoni a les 20.00 h.

About Author

Comments are closed.

background