Set infants queden en llista d’espera en l’admissió provisional de les escoletes del Consell

Ja es pot consultar el llistat provisional d’admesos a l’Escoleta La Miranda de Sant Francesc i la des Camí Vell. Entre els dos centres, s’ha admès a 60 boixos nascuts el 2018, l’any passat i el 2016.
Així, segons les llistes provisionals, a l’escoleta de La Miranda obtenen plaça 8 nadons nascuts enguany, mentre que 4 han quedat en llista d’espera. Del 2017 han entrat 28 infants i tres més romanen en llista d’espera. Per últim, han entrat vuit boixos nascuts l’any 2016, sense que cap hagi quedat a l’espera.
Al centre des Camí Vell en canvi, no hi ha llista d’espera, i han aconseguit plaça 12 nens de l’anyada del 2017 i quatre del 2016.
Els interessats tenen tres dies hàbils per presentar reclamacions al registre d’entrada del Consell. Està previst que la resolució d’aquestes reclamacions es publiqui el 12 de juny i les llistes definitives es donin a conèixer el 15 de juny.
Recordam que les dues escoletes del primer cicle d’infantil, per nens de 0 a 3 anys, han acollit enguany a un total de 128 boixos. Els centres, depenents del Consell Insular, han comptat amb 16 educadores i una directora, a més d’una auxiliar educativa per atendre als infants amb necessitats educatives especials, així com un servei de cuina amb 1 cuinera i 1 ajudant de cuina.

About Author

Comments are closed.

background