Sílvia Tur insisteix en què cal ampliar el servei de l’oficina de l’IBAVI a Formentera

En la sessió parlamentària de control al Govern del dimarts la diputada per Formentera recordà que l’oficina de l’IBAVI a la nostra illa només obri dos matins per setmana, mentre que a la resta d’illes ho fa de dilluns a divendres.
Tur assenyala que les polítiques per facilitar l’accés a l’habitatge tot l’any als residents de l’illa es troben als acords entre les formacions que representa, GxF i PSOE i que per tant, han de ser una de les accions prioritàries a Formentera per part del govern de Francina Armengol.
Sílvia Tur també indicà que el passat mes de maig es va aprovar per unanimitat una proposició no de llei que incloïa l’acord per Incrementar l’atenció personalitzada i presencial de l’oficina de l’IBAVI a l’illa amb cobertura de dilluns a divendres. L’objectiu és que aquest servei pugui oferir a Formentera els ajuts que li són propis, a més de la gestió d’una borsa d’habitatges per a tot l’any o assessorament jurídic, entre d’altres.
Tur s’ha adreçat al conseller de Territori Marc Pons, per recordar-li que fa més de sis mesos de l’adopció d’aquest acord i que avui dia el Govern encara no s’ha dirigit al Consell per explicar els seus plans per millorar la cobertura de l’IBAVI a Formentera.
El Govern balear per la seva banda ha obert la porta a la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’executiu autonòmic i el Consell Insular per ampliar la cartera de serveis i la cobertura de l’oficina de l’habitatge a l’illa, tal com s’ha fet amb el Consell Insular de Menorca.

About Author

Comments are closed.

background