TOP
L’hort infantil, al costat de la capella de sa Tanca Vella, a Sant Francesc. Foto: CIF.

S’obre el període d’inscripció pel taller d’Hort Infantil

L’àrea insular de Sector Primari, informa que el pròxim dilluns 14 d’octubre s’obre el període d’inscripció per al curs d’Hort Infantil. Aquest taller dirigit a infants d’entre 4 i 12 anys es farà els dissabtes al matí. Els interessats es poden apuntar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o telemàticament a través de l’OVAC. El curs començarà el pròxim dissabte 26 d’octubre i finalitzarà el 20 de juny.
El curs dirigit per l’especialista Lorna Hernández té per objectiu “promoure el coneixement del cultiu de la terra de forma ecològica i tradicional”, segons ha explicat el conseller de Sector Primari Josep Marí, “a la vegada que es promou el respecte als companys i al medi natural”, ha afegit.
L’hort infantil està ubicat al costat de la Capella de Sa Tanca Vella a Sant Francesc. Els infants es dividiran en dos grups, el primer pels boixos de 4 a 7 anys, es reunirà dissabte entre les 10 i les 11.45 h, i el segon per al·lots de 8 a 12 anys es farà també els dissabtes de 12.15 a 14 h. Les classes són gratuïtes.

Compartir

PROGRAMES