Teatre, paella i actes religiosos per celebrar Sant Ferran

Dijous 30 de maig se celebra la festivitat de Sant Ferran i per aquest motiu l’Associació d’Artesans de la localitat de ses Roques i la Parròquia del poble han organitzat un cartell d’activitats que fins diumenge 2 de juny tendran lloc a la plaça de l’Església.
Les festes arrenquen el Dia de Sant Ferran, aquest dijous, amb una missa a les 19 h i una processó i ball pagès cap a les 20 h. A més, a les 19.30 h se celebrarà l’obertura del Mercat Artístic i Artesà i a les 21 h la revetlla popular.
Divendres les activitats comencen a les 17.30 h amb l’espectacle de teatre familiar Ella Balla, de Las Moskitas Muertas. Com la resta d’activitats de les festes de Sant Ferran, l’obra de teatre interpretada per Xènia Fuertes i Mireia Sobrevela es representarà a la plaça de l’Església.

Tarda de circ a la plaça
A les 18.30 h se celebrarà el taller de circ per a infants Circolar. A les 20 h, Pachamama, el grup d’entrenament de circ de nens i adults de Formentera realitzarà una exhibició a la plaça. A les 20.30 h, hi haurà l’espectacle de La Dinamo, amb música funk en moviment al carrer.
A les 22 h seguirà la música amb Just for Funk i a la mitjanit sonarà Dj Samper, mentre que a les 2 h tancarà la nit de música la sessió de minimal techno de Dj Luna.
El cartell de festes segueix el cap de setmana, dissabte a la tarda Walking Formentera organitza una ruta a peu pel cap de Barbaria. El punt de trobada és a les 18 h a la plaça de l’Església o a les 18.30 h a la barrera de l’accés regulat a la finca de sa Tanca d’allà a Dins.
També dissabte, a les 19 h, a la plaça de l’Església s’oferirà un curs d’interpretació teatral per adults que es presenta com una «investigació del nostre aparell emocional per posar-lo al servei del joc teatral».
Diumenge a la plaça de l’Església hi haurà jocs tradicionals (12 h) i una paella solidària en benefici de Mans Unides.

About Author

Comments are closed.

background