Tres formenterers entre els 10 primers del Mundial de surf de vela de Cadis

Després de dos dies de competició, dels sis formenterers que participen en el Mundial de Cadis de Surf de Vela en modalitat Techno 293, tres ja es troben en el Top Ten de les seves respectives categories, malgrat que de moment la prova està sent marcada pels vents fluixos i la presència de boira.
Així, Xicu Ferrer s’ha posat vuitè en la classificació sub-17 tot i que les males condicions meteorològiques d’avui, amb un vent sobre els 8 nusos, han provocat que el navegant del Club Nàutic s’Arenal només disputàs una de les tres mànegues previstes.
Les al·lotes, que es quedaren sense poder competir dimarts per la boira, han pogut fer dos mànegues. Així, les formentereres Naiara i Zoe Fernández han aconseguit col·locar-se en la cinquena i vint-i-vuitena plaça respectivament.
En sub 15, la meteorologia ha permès celebrar dos de les tres mànegues programades tant en masculí com en femení. En aquesta categoria, en què participen els tres regatistes del Club Surf Formentera, Sergi Lafuente es troba en la posició 41 i per tant s’ha classificat pel grup Or, mentre que Matteo Gozzi navegarà en el grup Plata i és en la plaça 59. En fèmines, la formenterera Gisela Colomar és vuitena.
La previsió pel dijous a Cadis pot millorar les condicions per navegar, perquè s’espera que s’esvaeixin les boires i el vent pugi fins als 12 nusos.

About Author

Comments are closed.

background