Trobats quatre cossos en una setmana a les platges Pitiüses

La Guàrdia Civil ha informat que el cos sense vida que fou trobat divendres passat a la platja de Llevant de Formentera és Kenneth Dallas McPherson, de 62 anys, desaparegut a Torrevella el passat novembre.
El britànic va sortir a navegar amb caiac a la costa alacantina i mai va tornar. El seu cos presentava un avançat estat de descomposició i anava enfundat en un vestit de neoprè.
D’altra banda, s’ha confirmat que el cadàver trobat prop de Cala Sant Vicent era el del resident a Eivissa de nacionalitat colombiana i 41 anys desaparegut la setmana passada.
Així mateix, el Servei d’Emergències 112 ha informat que diumenge a la tarda es recuperà un nou cos sense vida que resta pendent d’identificar a la zona d’Aigües Blanques, a Santa Eulària. En principi es descarta que es tracti de la persona que falta per localitzar, el britànic desaparegut el passat dimarts, quan Eivissa estava sota els efectes la borrasca Glòria.
D’aquesta manera, la mar ha deixat quatre cossos en una setmana a les Pitiüses, dos a Formentera, dos a Eivissa i encara queda per localitzar el britànic de 25 anys desaparegut una setmana enrere a l’illa veïna.

About Author

Comments are closed.

background