UD IBIZA podria ser equip de 2ª B en les properes hores

Després de que la Federació Espanyola de Futbol anuncies fa uns dies el descens administratiu del Lorca a tercera divisió per impagament i després donés un termini  de temps perquè els clubs interessants poguessin optar a la plaça dels murcians a Segona B.

L’UD IBIZA ha abonat avui la quantitat de gairebé 483.000 euros, abans que pugui finalitzar el termini, que es tancarà aquest dimecres a les 15 hores. Amb aquesta quantitat es pagaran els drets econòmics de participació en la competició de la propera temporada.

El club dirigit per Amadeo Salvo és el que té més opcions de convertir-se en nou equip de Segona B per la via administrativa. En el cas que altres clubs de Tercera Divisió hagin sol·licitat també la plaça en el grup IV, l’Eivissa és el que ho té millor per fer el salt al futbol de bronze després de tenir un millor mèrit esportiu a la lliga de la temporada passada amb 101 punts, només superat pel Logronyès (102), que ja va fer pública la seva intenció de no promocionar. Altres clubs, com el Cadis B o el Betis Esportiu, també han sol·licitat formalment la plaça del Lorca, segons s’ha publicat últimament en alguns diaris digitals.

Ara la pilota està en la Federació Espanyola, ja que el Lorca, amb una nova propietat, ha intentat solucionar els problemes econòmics tot i que ja està fora de termini.

Aquest dissabte els podrem veure en el darrer partit de la pre temporada del SD Formentera, que serà el primer a casa dels roig i negre. Es jugarà al municipal a les 19.00h.

About Author

Comments are closed.

background