UGT acusa el Consell de mentir en l’aprovació del catàleg de llocs de treball

La delegació d’UGT del Consell de Formentera ha remès un comunicat en què fa públic que en el Ple del passat divendres, relatiu al mes de novembre, l’equip de Govern va aprovar un catàleg de llocs de treball no consensuat amb els sindicats en el qual es proposen pujades salarials només per a alguns treballadors.
Aquest sindicat assegura que a la taula de negociació del 21 de novembre, considerada de caràcter informatiu, el gerent del Consell, Isidor Torres i la consellera de Personal, Vanessa Parellada, argumentaren que el catàleg que s’aprovaria en el Ple seria el mateix que s’havia acordat inicialment en 2017. Segons UGT, abans d’aquesta reunió i en el transcurs d’aquesta, el sindicat va demanar si hi havia documentació per poder ser analitzada però se li va dir que «no calia perquè es tractava del mateix document [consensuat el 2017]».
Convocades les comissions informatives del Ple de novembre, els grups de l’oposició van remetre la documentació relativa al catàleg a UGT, que va comprovar que «el document havia estat modificat, produint-se un increment [del salari]de forma discriminada i només en alguns treballadors del 59%».
Per això el sindicat denuncia que tant la consellera com el gerent «menteixen», ja que no s’han consensuat amb UGT les modificacions instroduïdes del catàleg de llocs de treball.

About Author

Comments are closed.

background