Un error humà en el procés d’admissió del col·legi de la Mola provoca que el curs vinent l’aula d’infantil tengui un alumne més del compte

El proper curs l’escola pública amb seu al Pilar atendrà a 22 alumnes a l’aula d’infantil de 3 a 5 anys, en comptes de 21, com està establert.

La Conselleria balear d’Educació ha informat a Ràdio Illa que aquesta anomalia es deu a un error humà en el procés d’admissió.

La direcció del Col·legi públic de La Mola ha explicat a aquesta emissora que el passat 9 de juny, quan es publicaren les llistes provisionals d’admesos, un infant de tres anys quedava fora del centre, així que els seus pares registraren una al·legació per la que el nen havia de ser inclòs.

Ara bé, quan el divendres 16 de juny es publicaren les llistes definitives, l’infant seguia fora de l’escola, pel que el director en funcions del centre es posà en contacte amb l’àrea d’Escolarització del Govern balear.

Aquest departament informà que no tenia constància de l’al·legació de la família malgrat que havia set presentada en temps i forma correctes. La conselleria determinà que s’havia produit un error humà del personal del Col·legi de La Mola a l’hora de registrar l’al·legació i que, malgrat s’haguessin publicat ja les llistes definitives, la reclamació s’havia d’atendre igualment.

D’aquesta manera, la setmana del 19 de juny es publicà una segona llista definitiva, on constava, ara sí, l’infant com a admès. Com a conseqüència de l’entrada d’aquest alumne, havia de caure de la llista un altre infant per seguir sent 21 a l’aula.

En aquest cas però, la conselleria d’educació ha considerat que com que el nom d’aquest segon alumne ha constat en la primera llista definitiva, no se’l podia excloure i amb coordinació amb el centre, s’ha decidit ampliar de forma extraordinària en una plaça la capacitat de l’aula d’infantil, fins a arribar als 22 alumnes, que seran atesos per dos professors.

About Author

Comments are closed.

background