Un motorista de 58 anys mor per una topada prop de la gasolinera de la Savina

Un resident a Formentera de 58 anys, que respon a les sigles D.E.D, ha mort avui poc després de les 21 h quan conduïa una moto i ha topat contra un turisme passat el km 1 de la carretera PM 820, a l’alçada de l’estació de servei de la Savina. Quan han arribat els serveis d’emergències al lloc dels fets, només han pogut certificar la mort del motorista. L’home, d’origen argentí, ha perdut la vida a conseqüència d’un fort traumatisme provocat per l’impacte amb el vehicle, conduït per un resident a Formentera de 20 anys i nacionalitat espanyola. La Guàrdia Civil ha informat que el jove, que va sortir il·lès, ha donat negatiu al control d’alcoholèmia i que està a l’espera de l’anàlisi toxicològic per comprovar si havia consumit substàncies estupefaents.
La moto, que ha estat arrossegada un centenar de metres, ha quedat esbocinada. El tram de la carretera on ha tengut lloc l’accident ha patit restriccions de trànsit.
Es tracta de la segona víctima mortal aquesta setmana a les carreteres de Formentera, després que la matinada de dimarts un altre motorista de 27 anys perdés la vida a la rotonda de can Ramon. D’ençà que començà l’any, han mort sis persones per accident de trànsit a Formentera.

About Author

Comments are closed.

background