Vessament d’aigües brutes al camí de l’estany Pudent

Dilluns al matí es detectà una fuita d’aigües residuals en ple Parc Natural de ses Salines, concretament al camí de l’estany Pudent, a menys de dos km des Pujols. Ahir a la tarda, encara un fil d’aigua anava escolant-se des del camí cap a la zona humida amb vegetació, composta principalment per solceres, a la vora de l’estany Pudent.
El Govern balear no ha concretat les causes de la fuita en aquesta canalització, que condueix les aigües residuals des Pujols fins a l’Estació Depuradora pròxima a Sant Francesc.

El vessament, amb es Pujols al fons.

Obrir una rasa 
Les mateixes fonts han indicat que els operaris de Cadagua, l’empresa contractada per l’Agència Balear de l’Aigua i la Qualitat Ambiental (ABAQUA) pel manteniment de la xarxa, s’ocuparan a partir d’aquest matí de les tasques de reparació. Aquestes feines impliquen obrir una rasa, trobar la canonada afectada i procedir a segellar la fuita. La conselleria balear de Medi Ambient també ha assenyalat que les peces necessàries per emprendre la reparació ja són a Formentera i està previst que avui mateix es resolgui l’avaria.

About Author

Comments are closed.

background