TOP

1-1: El Formentera continua fent història a la Copa!

Els roig-i-negres plantejaren un partit de tu a tu contra un primera divisió i l’aposta tingué efecte. A la primera part Omar estigué a punt de batre Kepa després d’una bona assistència de Fobi, mentre que els bilbaïns no aconseguiren generar ocasions de gol que inquietassin a Marcos Contreras.
A la represa es reproduïren les sensacions del primer temps i Fenando Liñán aconseguí avançar els formenterers al minut 60. L’alegria de la majoria dels 2.376 espectadors durà poc i Raúl García aconseguí l’empat a 1 definitiu d’una magistral rematada de cap.
D’aquesta manera el Formentera finalitzà amb un empat a 1, que deixa l’eliminatòria oberta de cara a la tornada, el 29 de novembre a San Mamés.
Entre els assistents al partit es veieren cares conegudes, com l’exentrenador de la Penya DeportivaMario Ormaechea i l’exjugador del Milan i l’Atlético de Madrid Javi Moreno, que destacà el bon joc de Juan Antonio i dels defenses del Formentera i la poca intensitat dels “lleons” de l’Athletic.
El Consell per la seva banda, obsequià a la directiva bilbaïna amb una obra de l’artesana Sandra Tarragó, que representava el perfil de diversos elements icònics de Formentera, com una figuera, un far o una església.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES