102 infants comencen el curs a les escoletes de Formentera

Avui ha començat el curs 2020-2021 a les escoletes de Formentera. En total, han començat 102 infants, 24 d’entre 1 i 3 anys a l’escoleta des Camí Vell i 78 de 0 a 3 anys a la de Sa Miranda. Entre educadores i personal de suport i direcció fan feina vint-i-tres professionals als centres.
La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha agraït «l’esforç que estan fent les treballadores en una situació tan complicada com la que estem vivint, en què les ganes, la implicació i la professionalitat de la plantilla ha fet que es treballi per fer de l’escoleta un espai el més segur possible en aquest temps de pandèmia, però a la vegada que acollidor i agradable per als infants», segons ha declarat.

Noves entrades
A l’escoleta de Sa Miranda s’han habilitat cinc entrades diferenciades segons grup d’edat i a la des Camí Vell, dos, a més les entrades i sortides són escalonades per evitar aglomeracions.

Mesures de seguretat i higiene
D’altra banda, cal destacar que les educadores de l’escoleta segueixen mesures de seguretat com ús de mascareta i que la neteja de les classes i joguines és diària. A més els infants formen grups bombolla i no es barregen amb altres classes ni comparteixen espais.

Horari i serveis
L’horari del centre és de 7.30 a 14.30h. En aquest horari s’inclou l’escoleta matinera, escolarització general i servei de menjador. Enguany, per motius d’organització i logístics no hi ha servei de descans després de dinar.

About Author

Deixa una resposta

background