TOP
Personal sanitari pren mostres per una prova de la covid.

3 nous positius i 172 casos actius

En les darreres hores s’han detectat 3 nous positius de covid-19 a Formentera. La xifra de casos actius atesos per la salut pública ascendeix a 172, descomptades les altes, dels quals 4 es troben ingressats en planta a l’Hospital de Can Misses i la resta, 168 reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària pel seu quadre lleu o asimptomàtic.
D’altra banda, Can Vilàs no aporta dades sobre la procedència dels seus pacients, de manera que es desconeix si en aquest centre privat hi ha malalts de la nostra illa.
D’ençà que començà l’alerta sanitària s’han diagnosticat 399 casos de coronavirus a Formentera.

Dues morts més a Eivissa
L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera ha registrat en les últimes hores la defunció de dues persones amb covid. Les víctimes, dues dones de 86 i 76 anys, amb patologies prèvies, es trobaven ingressades en la unitat de Mitja Estada de Ca na Majora, ha informat aquest dissabte l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. Amb aquestes, són ja 9 les víctimes mortals registrades des de dilluns passat a les Pitiüses i 54 els decessos acumulats des de l’inici de la pandèmia. A més, i segons les dades facilitades per l’executiu balear, en l’última jornada s’han registrat 134 nous contagis a Eivissa.

El nombre de persones hospitalitzades augmenta fins a les 166, de les quals 21 es troben en UCI, mentre que altres 3.855 es troben sota seguiment domiciliari per trobar-se lleus o asimptomàtiques en el conjunt de les Pitiüses.

Compartir

PROGRAMES