TOP
Grup de migrants localitzat a s’Estufador. @francogiomi/Arxiu

47 persones migrants arribades a Formentera en el que duem de jornada

Efectius de la Guàrdia Civil i la Policia Local han interceptat aquesta matinada a les 04 h a un grup de sis persones migrants d’origen magribí.

A les 06.40 h es localitzava un altre grup de 27 persones, 25 homes i dues dones, també d’origen magribí i en aparent bon estat de salut, al camí des Ram, després d’haver arribat a la nostra illa de manera irregular, segons ha informat la Delegació del Govern.

Aquests dos grups se sumen al localitzat a les 03.20 h pels voltants de Sant Ferran amb un grup de 14 persones migrants, cosa que fa que la xifra de migrants arribades a Formentera en el que duem de jornada, sigui de 47 persones.

D’ençà que començà l’any, han arribat a Formentera o a les seves aigües territorials un total de 552 persones migrants de 36 grups procedents del continent africà, majoritàriament d’Algèria.

Protocol
El protocol habitual que s’aplica en els casos d’arribades irregulars de migrants, aquests passen un control sanitari i una primera assistència per part de Creu Roja. Després queden sota la custòdia de la Policia Nacional, que té un termini màxim de 72 h per tramitar el seu expedient de devolució en el cas dels majors d’edat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES