TOP
Imatge d’arxiu de l’Hospital de Can Misses.

84 nous positius a les Pitiüses

En les darreres hores s’han detectat 84 nous casos de covid-19 a les Pitiüses, dels quals tres han ingressat a Can Misses. Actualment hi ha 616 positius de covid-19 lleus o asimptomàtics que resten aïllats a casa i que reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. Mentre que a Eivissa són 38 els pacients hospitalitzats entre Can Misses i la Policlínica, dels quals quatre es troben ingressats a l’UCI.
La conselleria balear de Salut i l’Àrea de Salut pitiüsa ja no faciliten informació separada per illes, de manera que les dades de Formentera queden englobades en les xifres de les Pitiüses.
El Govern balear únicament ha informat que s’han comptabilitzat 64 casos de covid-19 a Formentera d’ençà de l’inici de la pandèmia.

Balears suma 8.770 casos
En l’àmbit autonòmic, ahir es van notificar 326 casos més de coronavirus, de manera que l’acumulat a les Balears és de 8.770 casos comunicats des que s’inicià la pandèmia. A més, 244 persones han perdut la vida a causa del coronavirus a les Illes, segons informa el Govern.
D’altra banda, l’administració autonòmica ha informat que 100 efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) donaran suport en les tasques de rastreig i seguiment de contactes que porta a terme la conselleria de Salut.

Compartir

PROGRAMES