TOP
Accés a l’UCI de Can Misses.

Cap nova infecció a les Pitiüses, però un mort a Eivissa

Formentera no ha enregistrat cap cas de malalt afectat per Covid-19 en les darreres 24 hores.
Així, s’acumulen sis casos des de l’inici de la crisi sanitària; els dos positius detectats ahir dimecres, que estan en seguiment domiciliari per part de les UVAC; un pacient donat d’alta el passat divendres; un home de 43 anys i una dona de 86 que evolucionen favorablement a Medicina Interna de Can Misses i la pacient de 79 anys ingressada a l’UCI de Can Vilàs i que es troba estable dins la gravetat.
D’altra banda, el pacient traslladat ahir per accident laboral va ingressar a Traumatologia i es troba estable dins la gravetat.

Pitiüses
En l’àmbit pitiús, s’han detectat 148 positius de Covid-19, cap cas nou en les darreres 24 hores. D’aquests, hi ha 83 casos actius, havent descomptat 54 persones recuperades que han obtingut l’alta i 11 defuncions. La darrera, un home de 65 anys sense patologies prèvies, es produïa ahir dimecres.
Entre l’Hospital de Can Misses i Can Vilàs hi ha 46 persones hospitalitzades afectades per coronavirus, de les quals 12 són a l’UCI, on ja fa nou dies que no hi ha nous ingressos.
Així mateix, altres 32 persones, 30 a Eivissa i dos a Formentera, reben atenció de les UVAC en els seus domicilis.
A les Pitiüses hi ha tres professionals sanitaris que han resultat positius en les proves de coronavirus, mentre que altres 11 resten sotmesos a vigilància.

Balears
A les Illes Balears hi ha 588 casos positius actius de SARS-CoV-2, d’acord amb les dades del Ministeri de Sanitat, és a dir, 12 menys que ahir. D’altra banda, 918 persones s’han curat, la qual cosa implica 37 més que la darrera jornada.
Així mateix, s’han comunicat 6 defuncions i el total acumulat és de 131 morts. Fins ara, s’han registrat 1.637 casos acumulats, 31 més que ahir, la qual cosa representa un increment de l’1,9 %.
D’ençà que va començar l’epidèmia, s’han detectat un total de 298 casos positius entre els professionals que fan feina en els centres sanitaris, el 19 % dels 1.637 casos que s’han detectat en total a les Illes fins ara. De tots aquests casos, a dia d’avui hi ha 157 professionals sanitaris que són positius actius, xifra que representa menys de l’1 % dels 16.000 professionals que fan feina a la sanitat de les Illes Balears. Un total de 253 estan en vigilància activa.

Espanya
En les darreres 24 hores, la propagació de la pandèmia en àmbit estatal ha experimentat un augment de defuncions, amb 551 morts i també un ascens dels nous contagiats, 5.183. Amb aquestes xifres són ja 19.130 les defuncions i 182.816 els casos confirmats.
D’altra banda, el nombre de persones que han sanat segueix a l’alça i aquest dijous se n’han comptabilitzat 3.944 més, que eleven a 74.797 la xifra de recuperats.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES