TOP
Imatge d’arxiu de l’Hospital de Formentera.

Formentera suma nou positius en 24 h

Dels 42 nous casos detectats en les darreres hores a les Pitiüses, nou són de Formentera. A més, a la nostra illa hi ha 46 positius lleus o asimptomàtics de covid-19 que es mantenen aïllats en el seu domicili i reben seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. Així es desprèn de la informació que ha facilitat l’Àrea de Salut, que avui ha tornat a oferir dades diferenciades de Formentera, després que ahir hagués comunicat únicament les xifres del conjunt de les Pitiüses.
D’altra banda, els facultatius han concedit quatre altes noves, de manera que ja són 471 les persones que s’han recuperat d’ençà que començà la pandèmia. Actualment hi ha 690 positius actius a Formentera i Eivissa, i en l’acumulat des que s’inicià la pandèmia s’han registrat 1.170 casos a les Pitiüses.

43 pacients a Can Misses
Pel que fa als hospitalitzats, entre Can Misses i la Policlínica Nuestra Señora del Rosario hi ha 49 pacients ingressats, dels quals quatre són a l’UCI. A l’Hospital públic de Can Misses hi ha 43 ingressats i l’Àrea de Salut no ha indicat quants d’ells són de Formentera, si bé el passat dimarts n’hi havia un en planta. Pel que fa als professionals sanitaris positius en covid, n’hi ha 21, i també el passat dimarts s’informà que quatre d’ells feien feina a l’Hospital de Formentera, si bé aquesta dada no s’ha pogut actualitzar.
En el conjunt de les Balears, segons la conselleria de Salut, en les darreres hores s’han detectat 297 casos més de coronavirus, la qual cosa deixa en 9.067 els casos comunicats des que s’inicià la pandèmia, mentre que s’ha produït la defunció de 248 persones amb covid-19. A més, a la comunitat hi ha 2.225 casos de covid-19 actius, 12 menys que ahir.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES