TOP
Instantània de l’acte d’entrega dels premis. Foto: CIF

Entregats els premis de la campanya ‘Al Nadal Compra a Casa’

Avui matí s’ha fet entrega dels quatre premis extraordinaris de 1.000 euros cadascun que enguany s’han sortejat en la campanya especial ‘Al Nadal Compra a Casa’ que promouen el Consell de Formentera i la Pimef. Les guanyadores, usuàries de la targeta, han estat Maite Garbizu, Maria Ferrer, Leonor Asensio i Maria Isabel Salazar.

Iniciativa arrelada i amb premis que repercuteixen als mateixos comerços
La consellera de Comerç, Ana Juan, ha felicitat les guanyadores del concurs i ha destacat que la campanya d’enguany “ha tengut una molt bona acollida entre els formenterers en un any difícil per a tothom. Crec que s’ha complit el doble objectiu d’incentivar el sector comercial de l’illa i d’oferir aquest al·licient a la ciutadania”, ha assenyalat Juan, que ha destacat l’esforç dels establiments que han obert aquest hivern.
D’altra banda, el president de la Pimef, Pep Mayans, ha assegurat que amb aquesta campanya especial es reforça “una iniciativa ja arrelada a l’illa” i ha subratllat el benefici que suposa, ja que “els premis repercuteixen en els mateixos comerços adherits al Compra a Casa”.
Aquesta iniciativa de fidelització del comerç local ha sumat cinc nous comerços el darrer mes i ja són 35 els negocis de Formentera que s’hi han adherit. La campanya especial de ‘Al Nadal Compra a Casa’ s’ha finançat gràcies al conveni ‘Cel Obert’ signat l’any passat amb el Govern balear.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES