TOP
El Govern balear actualitza cada dilluns les dades sobre positius en covid en els centres educatius.

Setmana del 16 al 22 de gener: 11 positius en els centres educatius de Formentera

Els centres educatius de Formentera han registrat 11 positius, tots ells alumnes, durant la setmana del 16 al 22 de gener, segons les dades fetes públiques avui pel Govern balear i d’acord amb la informació que recullen els centres i la unitat específica de Salut Educovid. Es tracta de la dada més alta des que ha començat el curs, ja que fins ara el màxim registre es produí la setmana del 19 de desembre, amb 6 positius.
El Govern també ha informat que entre el 16 i el 22 de gener s’ha posat en quarantena un grup en els centres de l’illa, tot i que la passada setmana el Consell informà que eren dos els grups tancats a l’escoleta de Sa Miranda per mor d’un positiu a l’aula d’1 a 2 anys. En aquest cas, podria ser que des de l’administració autonòmica es considerin els dos grups de l’escoleta com un de sol, ja que segons informà el Consell, formen part del mateix grup bombolla.

El Govern modifica les dades de la setmana del 9 al 15 de gener
D’altra banda, el Govern ha actualitzat la informació relativa a la setmana del 9 al 15 de gener. Inicialment s’anuncià que durant aquell període els centres educatius de l’illa no comptaven amb cap positiu, si bé avui s’ha modificat aquesta informació, tal com avançà Ràdio Illa, fent constar un contagi i el tancament d’un grup. Cal recordar que no és la primera vegada que s’actualitzen les dades de positius en l’àmbit educatiu i que el Govern admet que pot existir cert decalatge entre la comunicació d’un cas positiu en un centre i la publicació d’aquestes informacions en el web oficial de la comunitat autònoma.
Des d’inici de curs, en els centres educatius de Formentera s’han detectat 32 positius, dels quals 29 són alumnes i 3 docents. A més, s’han clausurat, segons les dades del Govern, un total de 4 grups.

Balears: 532 positius
Pel que fa a la informació dels centres educatius del conjunt de les Balears, durant la setmana passada 10 docents varen donar positiu en una prova PCR, dels quals un és d’un centre de Mallorca, un és de Menorca i els 8 restants són de centres d’Eivissa. Aquesta xifra representa el 0,06% dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears.
Pel que fa a l’alumnat, 522 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,27% d’alumnes. Per illes, 354 són de Mallorca, 23 de Menorca, 134 d’Eivissa i 11 de Formentera.
Quant als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi varen posar 61, el 0,76% del total dels prop de 8.000 grups que hi ha a les Illes Balears. Actualment, hi ha 83 grups en quarantena, de 66 centres educatius, el 15,33% del total centres de les Balears. D’aquests 66 centres educatius, 31 són de Mallorca, 19 de Menorca, 15 d’Eivissa i 1 de Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES