TOP
Raquel Guasch. Foto: CIF.

Guasch: “El 2021 el Consell també oferirà subvencions per a la rehabilitació del patrimoni”

La consellera de Patrimoni, Raquel Guasch, explica que, com en el 2020, la institució insular disposarà enguany de 250.000 euros per a ajudes a la rehabilitació dels béns patrimonials de Formentera. En aquesta línia de subvencions s’hi poden incloure des del soterrament d’esteses elèctriques fins a la rehabilitació de parets de pedra seca o altres elements patrimonials com aljubs o cases.
A més, Guasch també ha explicat que s’ha retirat la reixa de la capella de sa Tanca Vella, una acció que el Consell estudia de repetir en altres elements patrimonials que actualment compten amb tanca perimetral.
D’altra banda, la titular de Patrimoni ha assenyalat que l’esborrany del pla especial de ses Salines hauria d’estar llest el març i espera que esdevingui un punt d’inflexió pel que fa al manteniment del patrimoni saliner de Formentera. A més, Guasch ha indicat que el Consell vol signar un conveni amb els propietaris dels terrenys des Campament per aturar la degradació de l’indret i que esdevingui un espai de recuperació de la memòria històrica.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES