TOP
Els jugadors roig i negres salten al camp de l’Alcúdia.

Competició desatén les al·legacions del Formentera i li lleva el punt d’Alcúdia

El jutge únic de Competició de la Federació de Futbol de les Illes Balears no ha estimat les al·legacions presentades pel Formentera en contra de la sanció per alineació indeguda de Jorge Mena en el partit contra l’Alcúdia. Finalment el punt aconseguit pels roig i negres en terres mallorquines després de l’empat a 0 queda anul·lat, i es dóna el partit per perdut per 3 a 0, de manera que és l’Alcúdia qui s’emporta els 3 punts.
Segons la Federació, Mena no podia haver jugat aquell encontre perquè havia de complir un partit de suspensió en haver vist 5 targetes grogues. De fet, una de les al·legacions del Formentera assenyalava que una de les amonestacions assignades a Mena, concretament la de la segona jornada, en el duel contra el Binissalem, es va produir en una cita en què el defensa ni tan sols havia anat convocat.
Tot i aquest imprevist el Formentera segueix segon, això sí, ara empatat a 32 punts amb el Sant Jordi. Aquest cap de setmana els roig i negres es desplaçaran per jugar contra un dels seus perseguidors, el Mallorca B.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES