TOP
Jorge Mena, en un partit amb el Formentera. Foto: SDF.

El Formentera es defensa de l’alineació indeguda de Jorge Mena a Alcúdia

La SD Formentera ha remès a la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) la seva argumentació per defensar-se davant d’un suposat cas d’alineació indeguda en el partit d’aquest diumenge de la 17a jornada de lliga de Tercera, que se celebrà a Mallorca entre els roig i negres i l’Alcúdia. L’equip de Raúl Pérez sumà un punt després d’un empat sense gols i si es confirma l’alineació indeguda de Jorge Mena per acumulació de cinc targetes grogues, es quedaria sense aquest punt.
L’entitat dirigida per Antoni Roig es defensa indicant que s’ha comès un error en el recompte d’amonestacions del defensa, ja que la FFIB té en compte una targeta groga que Mena hauria vist en el partit de la segona jornada, entre el Binissalem i el Formentera, en el qual el defensa roig i negre ni tan sols anà convocat.
Així mateix el club al·lega que com que la passada setmana es va disputar un partit en dimecres, “el protocol intern de control no va funcionar”, i la notificació de la Federació amb la sanció d’un partit a Jorge Mena per haver vist la cinquena targeta, “va passar inadvertida”. El Formentera afegeix a més, que si no hagués estat per aquest error “el jugador no hauria jugat, sens dubte”.
Per últim, el club recorda que ha mantingut un compliment “exemplar” de les regles de joc i en aquest sentit té una trajectòria irreprotxable i no li consten antecedents d’alineacions indegudes.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES