TOP
Josep Marí a Ràdio Illa.

Formentera no tendrà zones d’alt valor agrari

El conseller de sector primari, Josep Marí, ha explicat que Formentera no tendrà cap zona catalogada com d’alt valor agrari (ZAVA), la figura inclosa en la nova Llei Agrària de les Balears que reduiria les possibilitats de construir en sòl rústic. Cal esmentar que era potestat de les institucions insulars delimitar aquesta figura en cada illa. Marí ha afegit que les condicions per construir en sòl rústic seguiran sent les mateixes que fins a l’actualitat.

D’altra banda Marí, qui també s’encarrega de la conselleria d’Infraestructures, ha declarat que està previst que les obres del vial d’accés al nou CEIP Sant Ferran estiguin llestes per l’inici del curs escolar 2021-22, mentre que les de la zona d’esbarjo de Sant Francesc (amb l’skate park), estan llestes de forma imminent. A més, el conseller ha assenyalat que les obres de l’avinguda Miramar des Pujols, que donaran protagonisme als vianants, estaran llestes pel 15 de maig.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES