TOP
en Pere a l’estudi 1 de Ràdio Illa i na Maria en acció a Menorca

Na Maria Mayans i el seu bon paper al trail dels Fars de Menorca a l’espai Fart de córrer

En el seu espai Fart de córrer, en Pere Serra ens va oferir un menú molt complet aquest divendres durant el De far a far. Entre altres qüestions ens va parlar del Campionat d’Espanya de curses de muntanya, dels nous reptes d’en Kilian Jornet a l’Himàlaia, del calendari d’esdeveniments futurs de les pròximes setmanes i fins i tot d’una problemàtica a la serra de Tramuntana de Mallorca. També va entrevistar a na Maria Mayans, que va quedar cinquena en categoria V40 per federats al trail de 44 Km dels Fars de Menorca. El recorregut transitava entre el cap de Cavalleria i Ciutadella recorrent la part més espectacular de la costa nord de Menorca.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES