TOP
Imatge de la segona part del partit Andratx – Formentera (Foto: Xavi Guasch)

Victòria per seguir somniant (Andratx 1 Formentera 2)

Tres punts vitals els assolits a Mallorca aquest dissabte on el Formentera s’ha imposat 1 a 2 contra l’Andratx, que ocupava el segon lloc -empatat a punts amb el primer- en la lligueta de sis equips d’ascens a Segona B. Amb aquesta victòria el Formentera consolida la quarta posició que li donaria la possibilitat de disputar una repesca d’ascens i retalla distància amb el segon lloc, que li donaria l’ascens directe.

El partit ha sigut d’una intensitat acord amb la rellevància del matx. La primera part ha estat molt disputada en el mig del camp, amb tímides arribades dels dos equips a l’àrea contrària però sense un dominador clar. De fet, els tres gols han arribat a pilota aturada. Primer ha colpejat el Formentera, al minut 24, mitjançant una falta lateral que, després d’un rebuig en el centre i una badada del porter local, Mena ha empès dins la porteria. Però l’alegria ha durat poc perquè només tres minuts després, el jugador de l’Andratx Llabrés ha sorprès al porter Oscar i a tothom al xutar de forma directa una falta molt escorada que s’ha escolat a l’escaire del marc formenterer. Però el Formentera no s’ha intimidat i un altre cop Mena en el darrer minut del primer temps ha engaltat magistralment un nou rebuig després d’un córner per tornar a avançar als roig i negre.

La segona part, en canvi, ha tingut un clar dominador en l’equip mallorquí que ha assetjat l’àrea del Formentera disposant d’alguna arribada amb força perill. Però els homes de Raúl Pérez han tornat a demostrar que han après a defensar molt bé i amb molta entrega han mantingut l’avantatge fins al final del partit.

La setmana vinent derbi pitiús. El Formentera rebrà el líder, el CD Eivissa amb el record del primer partit d’aquesta lligueta, quan el Formentera va estar a punt de vèncer a Can Misses.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES