TOP
Vehicle del Consell que incorpora les càmeres. Foto: CIF

Sistema de càmeres mòbils per controlar l’acreditació formentera.eco als vehicles

L’àrea de Mobilitat ha adquirit un nou sistema de control mòbil per confirmar que els vehicles que circulen per l’illa durant els períodes de regulació estan correctament acreditats.
El nou sistema de control està format per dos càmeres, tauleta tàctil i mòdem, que s’han instal·lat en un vehicle del Consell. Les càmeres llegeixen les matrícules dels vehicles que circulen per les vies i comprova si tenen l’autorització de formentera.eco

Ampliació de la vigilància
Segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González, personal de la seva àrea “faran els controls mentre condueixen aquest vehicle per la xarxa viària de l’illa en diferents horaris”. El pressupost d’aquest sistema ha set de poc més de 16.000 euros.
“Amb aquest nou sistema, volem ampliar la vigilància per assegurar que es respecta la regulació de la circulació de vehicles”, ha destacat el conseller. Aquest control s’afegeix al que efectuen les dues càmeres situades a la Savina, que escanegen i controlen les matrícules de tots els vehicles que accedeixen i surten de l’illa.

Detall del sistema de càmeres. Foto: CIF

Tercer estiu de regulació
Cal recordar que aquest és el tercer any d’aplicació del projecte formentera.eco i que aquest estiu des del 24 de juny i fins al 7 de setembre tots els vehicles que circulin per Formentera han de tenir en vigor l’autorització de circulació. Per als vehicles que circulin per Formentera sense autorització, la llei preveu sancions de com a mínim 1.000 euros.

Compartir

PROGRAMES