TOP
Usuaris a la Biblioteca Marià Villangómez. Arxiu.

Nou horari d’hivern a la Biblioteca, que reobrirà l’àrea infantil

El dilluns 13 de setembre la Biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc començarà el nou horari d’hivern. Durant aquest període, la biblioteca obrirà els matins, de dilluns a dijous de 9.30 a 13.00 h, les tardes de 16.00 a 19.30 h, i els divendres de 9.30 a 15.00 h.
En aquest horari, la biblioteca oferirà serveis de préstec i devolucions, informació bibliogràfica i servei de reprografia. També es posen al servei dels usuaris cinc ordinadors per consultar, treballar i estudiar, i un ordinador exclusivament per a la consulta. A més, s’amplia a divuit llocs l’aforament de la sala, per poder estudiar i utilitzar l’ordinador personal. També s’han habilitat tres llocs de lectura.
Cal recordar que també es poden enviar documents per a ser impresos a reprografia@conselldeformentera.cat, que es podran recollir en l’horari d’obertura de la biblioteca, una vegada s’hagi rebut la prèvia confirmació per part d’un membre de l’equip de la biblioteca. A més, s’ofereix assistència tècnica al Telecentre les tardes de dilluns a dijous i els matins de divendres.
La sala infantil es reobrirà amb un aforament total de vuit persones de les quals dos podran estar escollint documents i/o DVD infantils, i hi haurà un total de sis llocs d’estada.
El punt de lectura de Sant Ferran estarà tancat fins a nou avís.
Per a més informació, podeu contactar amb l’equip a biblioteca@conselldeformentera.cat o trucant al telèfon 971 32 33 86.

Presentació del llibre ‘Perdidos en las islas’ a la biblioteca Marià Villangómez
El pròxim dijous 16 de setembre a les 20.00 hores es presentarà a la Biblioteca Marià Villangómez el llibre ‘Perdidos en las islas‘, de Diego Encinas. Aquesta és la primera novel·la de l’autor, en la qual la comunicació entre dos amics estructura l’estranya aventura d’un d’ells en la recerca d’una il·lusió perduda temps enrere. Diego Encinas Cerezo (Madrid, 1961) ha escrit dues novel·les, dos volums de contes i les memòries literàries d’una dècada.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES