TOP
Les obres s’haurien d’enllestir a principis del 2023 com a màxim. Foto: Google Maps

L’ampliació de l’IES Marc Ferrer es començarà a inicis del 2022

Les obres d’ampliació de l’IES Marc Ferrer s’iniciaran a principis de l’any vinent i podrien estar acabades entre finals de 2022 i inici de 2023.

Així ho anunciava el conseller balear d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, al ple del Parlament de les Illes Balears celebrat aquest dimarts tot responent al diputat per Formentera Antonio Jesús Sanz, que emprava el seu dret a pregunta oral adreçant-se March per demanar-li sobre els terminis i pressupost assignat per a l’execució de les obres d’ampliació del centre.

March ha parlat d’una inversió prevista de 700 mil euros per a set noves aules, a la que s’ha de sumar una inversió prèvia de 150.000 euros per a la cuina i el taller de cuina i restauració, instal·lacions que serviren per a consolidar aquesta branca de Formació Professional a la nostra illa. Sanz li agraïa la concreció, tot esperant que l’obra pugui ser una realitat en els temps i termes previstos.

Compartir

PROGRAMES