TOP
Fragment del cartell de l’activitat.

Segona edició del congrés Vívete Formentera

Aquest divendres se celebrarà a la Sala de Cultura Cinema a partir de les 11 h la 2a edició de Vívete Formentera, un congrés que busca transmetre emocions, valors i actituds especialment creades per als joves.

Ponents
Vívete comptarà enguany amb la participació de l’esportista paralímpic i que va rebre la Real Medalla d’Or al Mèrit Esportiu, Enhamed Enhamed; la història de superació de l’esportista Diego Ballesteros, que va recórrer amb bicicleta d’Espanya a la Xina en 2008 i va escriure el llibre ‘12.822 km de Zaragoza a Pekin en bicicleta’. En un dels seus següents reptes, un atropellament el va deixar en cadira de rodes i des de llavors ha continuat realitzant diferents reptes esportius amb l’objectiu de ser paralímpic: Mateo Sanz, el regatista de Formentera que va aconseguir ser diploma olímpic a Tòquio’2020 i que vindrà acompanyat del seu entrenador, Asier Fernández que també va obtenir el diploma olímpic a Barcelona’92 en surf de vela.

Durant el matí, els estudiants podran escoltar aquestes meravelloses històries de vida i de superació així com conversar amb els ponents. Aquesta 2a Edició estarà presentada per la periodista Maria Roig, que articularà les conferències i el debat amb l’objectiu de valorar les històries de vida d’aquestes persones i dur a terme un congrés participatiu entre el jovent i els ponents.

Desenvolupament personal sòlid i conscient
Els Congressos Vívete, van néixer el 2017 amb la voluntat i el desig de promoure, els valors humans, l’apoderament personal i les eines que ens duen a un desenvolupament personal sòlid i conscient. Tot això de la mà de persones de rellevància en diversos camps. Juan Pablo Escobar, Irene vila, Elsa Punset o Toni Nadal són alguns dels convidats que han compartit les seves experiències i reflexions en anteriors congressos.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES