TOP
Antoni Tur a Ràdio Illa.

Toni Tur confirma que a l’estany no hi haurà xàrters nàutics, se’ls hi buscarà una alternativa

El nou conseller de Medi Ambient, Antoni Tur Serra, aborda en la seva primera entrevista des que ha pres possessió del càrrec els reptes que la seva àrea ha d’assumir en els pròxims mesos. Destaquen la contractació del nou servei de recollida de residus, amb una millora de la neteja del litoral, o la regulació del fondeig a l’estany des Peix, que el conseller espera que estigui llesta abans de l’estiu. Així mateix, Tur també ha avançat que espera que el reglament d’ús de l’estany, que fixarà els criteris per fondejar-hi, pugui fer-se públic abans de finals d’any.
D’altra banda, el titular de Medi Ambient ha explicat que el Consell està a punt d’engegar el concurs per a la concessió dels nous lots de platja, que inclouen els quioscos, entre altres serveis del litoral. En aquest sentit, Tur ha indicat que està pendent de l’autorització de la Demarcació de Costes per permetre que els quioscos puguin seguir oferint servei a partir del 31 de desembre, quan segons els termes actuals, les seves instal·lacions haurien de quedar desmuntades.

Fe d’errates: la dada sobre la taxa de reciclatge de Formentera que s’aporta a l’entrevista és errònia. Les dades correctes les podeu consultar aquí.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES