TOP
Es construirà un segon box d’aturades d’urgències, un magatzem de farmàcia i una unitat de control de gestió. Arxiu

L’UCI queda lliure de pacients covid

Formentera no ha registrat cap nou cas de contagi per covid durant la darrera jornada. D’aquesta manera, es manté el nombre de malalts de l’illa en 8 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 726 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 20 casos nous i s’han donat 9 altes. Així, hi ha 321 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. A més, hi ha 12 persones ingressades, totes elles a unitats d’hospitalització i cap a l’UCI, que queda lliure de pacients covid per segona vegada des de l’inici de la pandèmia. Al maig, la unitat de crítics va estar durant una mica menys de 24 hores lliure de covid i aquest dijous, després de l’alta d’un dels darrers pacients que quedaven a la Unitat de Vigilància intensiva, ja negativitzat i recuperant-se de les seqüeles, torna a quedar sense afectats per coronavirus.
Finalment, puja el nombre de professionals en vigilància activa, que passa de 6 a 11, dels quals 5 són positius, 2 més que en recompte de la darrera jornada.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.772 dosis, 74 més que ahir, i hi ha 7.898 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 73,8% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.625 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71,2% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES