TOP
Un sanitari pren una mostra a un resident. Foto: P.G.

33 nous positius en les darrers 24 hores i Formentera s’apropa als 300 casos

La conselleria de Salut ha comunicat avui dissabte la detecció de 33 nous casos de covid a Formentera en la darrera jornada. A l’illa hi ha 267 casos actius lleus o asimptomàtics, de manera que resten aïllats i sota seguiment facultatiu.

Salut no ha actualitzat l’estat dels pacients hospitalitzats provinents de la nostra illa; 2 dones de 65 i 63 anys a l’UCI de Can Misses, un home de 55 anys a l’UCI de Son Espases i un turista francès de 64 anys a la unitat F de Medicina Interna de Can Misses. Però tenint en compte que no hi ha hagut altes a la Unitat de Cures Intensives de Can Misses en les darreres hores, tot apunta a que aquests pacients segueixen ingressats i, per tant, el nombre de casos actius pujaria a 271 en la nostra illa.

A la veïna Eivissa, Salut ha notificat 560 nous casos de covid (més del doble d’ahir). Hi ha un total de 4.404 afectats, dels quals 3.374 són casos lleus. En els centres hospitalaris de l’illa veïna hi ha 33 persones hospitalitzades, 28 en planta, dels quals un és l’esmentat turista provinent de Formentera, i 5 a l’UCI (incloses les dues dones de Formentera).

Entre les dues illes pitiüses actualment sumen 4.675 casos, ja molt per damunt que l’anterior rècord de la pandèmia, que es situà el 29 de gener de l’any passat amb 4.089 caos.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES