TOP
Equip de prebenjamins del Formentera. Foto: SDF

La Federació no accepta que la SD Formentera ajorni els partits dels menors de 12 anys

La SD Formentera haurà de reprendre els entrenaments i les competicions amb els seus equips de menors de 12 anys malgrat les actuals condicions sanitàries perquè la Federació Balear de Futbol no els permet aturar l’activitat esportiva per mor de la pandèmia.

Davant l’entrada de Formentera aquest dilluns al nivell 3 d’alerta sanitària, el Consell va prendre la iniciativa d’aturar l’esport escolar tot sol·licitant la col·laboració de la SDF en aquest menester. Des del Formentera se n’informava la Federació de Futbol i es demanava l’ajornament dels partits de prebenjamins, benjamins i alevins.

La Federació, però, comunicava aquest dimarts al club que no acceptava la seva petició apuntant que els protocols covid de nivell 3 no impedeixen la competició ni l’esport a menors de 12 anys que, de fet, el poden practicar sense certificat de vaccinació.
Des de l’organisme balear s’explicava, a més, que la resta d’illes ja fa setmanes que estan en nivell 3, i que a cap d’elles s’han ajornat els partits per aquesta raó.

Des de la SDF s’ha informat al Consell d’aquesta situació tot acatant la decisió de la Federació. Tanmateix, des del club es refermen en el seu compromís de continuar treballant per ajudar Formentera a jugar a futbol amb seguretat i superar la situació de covid en allò que estigui a les seves mans.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES