TOP
Passarel·la de Migjorn. Foto:7bts

Formentera promociona els avantatges dels seus espais a l’aire lliure a FITUR

Formentera es promocionarà a Madrid a Fitur, que se celebrarà de dimecres a diumenge de la setmana vinent. La nostra illa tendrà un apartat específic dins l’estand de les Illes Balears amb material promocional sobre “les opcions de fer turisme familiar, gaudir del medi ambient de l’illa, la gastronomia, el patrimoni i de les activitats culturals i esportives que s’organitzen fora de temporada alta per atraure el turisme”, ha explicat la titular de Turisme, Alejandra Ferrer.

Illa segura i sostenible
Dins les activitats promocionals, es preveu celebrar reunions amb revistes especialitzades en viatges, portals web, operadors turístics i agents de viatges. “Tot i la situació sanitària i la incertesa que, un any més, provoca la propera temporada a causa de la covid, de moment hi ha molt d’interès per la destinació Formentera”, ha avançat Ferrer.
“Enguany destacarem la imatge de Formentera com una illa segura i sostenible, gràcies a la gran quantitat d’espais oberts amb poca afluència de gent que permeten fruir de l’illa de manera més segura”, ha afegit la vicepresidenta. En aquest sentit, dijous a les 11 h es presentaran davant els mitjans aquests avantatges competitius de la destinació Formentera.
“Els projectes formentera.eco per una mobilitat més sostenible, o el Save Posidonia Project per a la protecció de la posidònia i del litoral, a més de la resta d’accions que estam fent a la nostra illa per garantir que l’experiència del viatger sigui única, també estaran presents a la fira”, ha conclòs Ferrer.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES