L’onze inicial del Formentera entrant al terreny de joc del Can Misses-3 (Foto: G.P.M.)

El Formentera perd el partit en una primera part per oblidar (Eivissa 2 Formentera 1)

El Formentera no ha començat en bon peu la segona volta de la lliga i s’ha deixat tres punts en la seva visita a l’estadi municipal d’Eivissa ‘Can Misses-3’ en perdre per un resultat de dos a un davant d’un CD Eivissa que ha sigut molt superior a la primera part i que s’ha aliat amb la sort per sortir indemne de les envestides del Formentera a les acaballes del partit.

En un matx intensíssim des del primer minut, el Formentera ha “regalat” el primer temps -tal com ha manifestat el míster Míchel Alonso en declaracions a Ràdio Illa en finalitzar l’encontre- i el CD Eivissa ho ha aprofitat per marxar al vestidor amb una renda de dos gols després que només en dos minuts, el 19 i el 21, i en jugades pràcticament idèntiques, l’assassí de l’àrea eivissenc Delgado, perforés dos cops la porteria d’Oscar Santiago. Un autèntic naufragi que ha empitjorat encara més quan un dels homes més en forma, Raül Prada, ha hagut de ser substituït per un trencament muscular.

La segona part ha vist un Formentera que ha volgut esmenar des del principi aquesta imatge irreconeixible, desdibuixada, i s’ha arremangat per començar a collar els locals. Les ocasions han anat arribant, però la manca d’encert ha impedit que el Formentera no es fiqués novament dins el partit fins al minut 83 quan Górriz ha rematat un centre precís de Javi Sánchez. A partir d’aquell moment atac i gol dels roig i negre que han disposat de noves ocasions però  els pals i Marcos Contreras han mantingut el resultat en 2 a 1 en un tram final de partit d’infart.

En qualsevol cas, els homes de Michel Alonso dormen una jornada més com a líders però  les posicions capdavanteres s’estrenyen després de les derrotes dels dos primers classificats, el Formentera i l’Espanyol B a Sòria. La setmana vinent els roig i negre rebran l’Ejea, cuer destacat de la categoria.