TOP

Una empresa turística paga un viatge al Carib a Biel Barceló

El Grup Turístic Globalia ha corregut amb les despeses d’un viatge a Punta Cana del vicepresident i conseller de Turisme del Govern. L’empresa, que patrocina el programa esportiu “Fora de Joc”, de Canal 4, hauria pagat el desplaçament i l’estada de cinc dies a Barceló a República Dominicana.
Cal mencionar que el vicepresident és, des d’abans d’entrar en el Govern, col·laborador ocasional del programa esportiu i des que va assumir el càrrec segueix participant-hi a títol personal.
Tot i això Barceló no va participar en la tertúlia esportiva gravada a l’hotel de la cadena hotelera a Punta Cana. Segons vicepresidència, si bé Barceló no va sortir en pantalla sí que va col·laborar amb l’equip del programa durant la seva estada. L’estada de Barceló a República Dominicana han generat malestar en els tres partits del Pacte.
Amb aquest viatge, Barceló hauria incomplert tant el codi ètic del Govern com el del seu partit, Més per Mallorca, que en ambdós casos impedeix que els seus càrrecs acceptin regals de més de 50 euros.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES