TOP
La carretera des Ca Marí en la seva confluència amb la PM 820.

Col·lapse al camí de Can Simonet. La carretera des Ca Marí no s’obrirà fins el 17 o el 18 de maig

La carretera des Ca Marí continuarà tallada almenys fins al dimarts 17 de maig. Aquesta via de circulació, que connecta importants infraestructures de l’illa, com la dessaladora, el magatzem de butà, la subestació elèctrica, un dels hotels més grans de l’illa i nombrosos establiments turístics, està interrompuda tot i que ja ha començat la temporada turística per l’execució de les obres del tercer cable elèctric, impulsades per Red Eléctrica de España (REE).

17 o 18 de maig
El Consell de Formentera ha comunicat a REE que els treballs per cobrir les rases en aquesta via s’han de finalitzar el divendres 13 de maig i la carretera s’ha d’asfaltar el dilluns 16 i el dimarts 17, per a continuació reobrir la carretera al trànsit. Segons fonts del Consell, la circulació es podria restablir la tarda del mateix dia 17 o l’endemà, dimecres 18 de maig. A més, la institució insular ha assenyalat que els serveis tècnics del Consell supervisen de forma diària les tasques del tercer cable.
Cal recordar que el Consell demanà a REE que conclogués provisionalment les feines del tercer cable el passat 30 d’abril i que “tan aviat com sigui possible” restablís la circulació a la carretera des Ca Marí. Les feines del tercer cable es reprendran passada la temporada turística.
Així mateix, el Consell ha indicat que l’empresa concessionària del servei de distribució d’aigua de Formentera, Aqualia, està executant a la zona obres relacionades amb les feines del tercer cable i destinades a assegurar el servei d’aigua potable als veïns.

 

Col·lapse al camí de Can Simonet
La via alternativa per arribar per carretera as Ca Marí passa pel camí de Can Simonet, d’una longitud d’uns 1,4 km i que en gran part del seu recorregut no permet el pas simultani de diversos vehicles al mateix temps, malgrat que el seu únic revolt de 90 graus ha set ampliat per facilitar la circulació. Aquesta circumstància produeix que en determinades hores de més trànsit, com al migdia, es compliqui el pas dels nombrosos cotxes de veïns, treballadors i inclús vehicles de grans dimensions (com busos i camions). Aquest migdia (vegeu vídeo d’avui), un empresari de la zona ha explicat a Ràdio Illa que ha quedat “atrapat” uns 30 minuts en aquesta via, enmig d’un munt de cotxes aturats que esperaven a trobar l’oportunitat per sortir del col·lapse.

 

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES