TOP
Instantànea de l’acció a l’aeroport d’Eivissa d’Extinction Rebellion

“Les protestes com les que afecten els quadres famosos dels museus, escalaran”

Activistes contra el canvi climàtic del moviment internacional Extinction Rebellion van desplegar la setmana passada en l’aeroport d’Eivissa, tant en la terminal general com en la d’aviació privada, diverses pancartes contra els jets privats, causants, asseguren, d’enormes quantitats d’emissions de gasos amb efecte d’hivernacle que afavoreixen el canvi climàtic.

Durant la protesta van mostrar les pancartes Prou Jets Privats i STOP Jets privats i, a més, van fer una representació en la qual personatges caracteritzats com a milionaris vessaven un líquid espès similar al petroli (xarop de garrofa, com a picada d’ullet a aquest producte autòcton de l’illa) sobre persones vestides de blanc a l’estil tradicional eivissenc, “representant el menyspreu i prepotència dels rics enfront del benestar de la resta de la població”, argumenten.

La Guàrdia Civil de l’Aeroport va identificar als dotze manifestants i va aixecar una proposta de sanció per estar sense autorització en un espai restringit.

Aquest dimecres en vàrem parlar amb un dels activites, en Fernando, de Science Rebellion:

 

Compartir

PROGRAMES