TOP
Imatge de la reunió. CIF

Primeres passes per a l’elaboració del tercer Pla estratègic d’infància i joventut de Formentera

Avui s’han iniciat les feines per elaborar el tercer Pla estratègic d’infància i joventut de Formentera, un pla que comptarà amb la participació de joves, entitats i agents socials de tots els àmbits de l’illa relacionats amb la infància i la joventut.

Cercar quins són els projectes a recollir en el pla

Avui s’ha celebrat una reunió amb part del personal tècnic del Consell relacionat amb la joventut i representants de la Fundació Pere Tarrés. Després, s’ha mantingut una trobada amb representants d’associacions de l’illa. En els dies vinents es faran noves reunions obertes a més entitats i d’altres adreçades especialment als joves.

“Amb totes aquestes reunions s’actualitzarà l’anàlisi de la situació de la infància i la joventut a l’illa, per a fer una radiografia que ens mostri quines són les necessitats millor cobertes, què és el que s’ha assolit del segon Pla d’infància i joventut i quina és la direcció i els projectes que ha de recollir el següent”, ha explicat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada.

Recordam que el segon Pla es va aprovar el mes de setembre de 2018 i el desenvolupament de les propostes estava previst entre el 2018 i aquest 2022.

Compartir

PROGRAMES