TOP
Vicent Xilet i Montse Silva a Ràdio Illa.

Concurs de paelles, castells inflables i música per a la Diada del Virgen Milagrosa

Els professors Montse Silva i Vicent Xilet presenten a Ràdio Illa la Diada del col·legi d’Infantil i Primària Virgen Milagrosa, la primera d’ençà de la pandèmia. Direcció, professorat, infants i famílies han preparat un intens programa d’activitats per al diumenge, 27 de novembre, que a més coincideix amb el dia de la Mare de Déu de la Medalla Miraculosa.

Les activitats comencen a les 9.30 h amb els preparatius dels grups participants en el concurs de paelles. A les 12 h se celebrarà una missa a l’església de Sant Francesc i posteriorment, a la plaça, hi haurà ball pagès i una processó de la Mare de Déu fins a l’envelat de l’aparcament de sa Senieta. Allà tendrà lloc el dinar de paella, amb got de vi o botella d’aigua, pa i peça de fruita. Els qui vulguin degustar les paelles hauran de portar plats i coberts per reduir la generació de residus.
A la carpa també s’oferiran jocs i castells inflables per als més petits, a més de rifes i sortejos, venda de dolços i un espectacle de música a càrrec de Verónica San Juan organitzat per l’APIMA del centre. L’associació de mares i pares a més, muntarà una sessió de zumba i una barra per dispensar menjar i beure.
Una jornada festiva en què la comunitat educativa de ca ses Monges vol generar un espai per al retrobament de mestres, famílies, infants i exalumnes i recaptar fons per al material escolar. Els qui vulguin participar en la Diada, poden adquirir els seus tiquets a 10 euros per a infants (de 2 a 12 anys) i a 15 euros per a adults, de 9 a 9.30 h a l’escola, fins al divendres 25.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES