TOP
Una disputa àeria per la pilota durant el partit amb Gorriz (Foto: Pep Toni Bartolomé Tur)

Un punt -i gràcies- en un mal partit (Formentera 0 Eivissa 0)

El Formentera no ha passat de l’empat a zero en el derbi pitiús d’aquesta jornada jugat aquesta tarda al Municipal de Sant Francesc contra el CD Eivissa, en una comtessa que no ha tingut un dominador clar després d’un inici elèctric i que ha avorrit als espectadors que han fet cap al camp, amb molta disputa de l’esfèrica en zona de ningú, comptades jugades trenades i un ventet que encara ho ha fet tot una mica més ensopit. Malgrat jugar pràcticament tota la segona part amb un jugador més per expulsió per dues grogues d’un jugador rival (molt criticada per l’entrenador Calleja), els homes de Michel Alonso, perjudicats per diverses baixes en defensa, han fet un mal partit i el millor ha sigut el resultat, que els permet continuar ocupant la cinquena posició a la classificació i que, quan falten set jornades i vint-i-un punts en joc, els permetria disputar la promoció d’ascens a Primera RFEF. Això sí, a un i dos punts hi ha quatre equips que també desitgen aquest play-off. Per la part baixa, el Formentera segueix mirant lluny, però encara no a prou, les posicions perilloses: els roig i negre tenen set punts de marge sobre l’eliminatòria de descens, i nou sobre el descens directe.

En roda de premsa, Míchel Alonso ha tornat ha puntualitzat la falta d’efectius en aquest tram final de la temporada. La setmana vinent els formenterers viatjaran a Mallorca per jugar contra el cuer de la categoria, el filial del Primera Divisió vermelló.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES