TOP
Presentació de l’Oficina de Justícia de Formentera.

L’Oficina de Justícia de Formentera evita mig centenar de trasllats fora de l’illa

L’Oficina de Justícia de Formentera ha evitat prop de 50 trasllats a Eivissa o a altres destins per a realitzar les gestions en el seu primer trimestre de funcionament.

Segons avança l’agència EFE, en aquests tres mesos, l’Oficina Municipal de Justícia ha tramitat un total de 47 serveis, dels quals 27 han estat connexions amb altres tribunals, vuit d’aquests corresponents a casos dependents del Jutjat de Violència sobre la Dona d’Eivissa; nou actuacions relatives al Registre Civil, set serveis complementaris, i s’han tramitat també quatre certificats de justícia.

Impulsat pel Ministeri de Justícia, l’objectiu d’aquest servei, que va arrencar el passat desembre, és acostar els serveis judicials als residents de Formentera d’una manera més àgil i senzilla tot evitant desplaçaments fora de l’illa per a tràmits judicials simples.

Entre altres serveis, aquesta oficina permet als usuaris assistir a Judicis per videoconferència, facilitar la concessió de poders ‘apud acta’, validar títols educatius estrangers o evitar el desplaçament a Eivissa als agents de la Policia Local que han de prestar testimoni en un judici.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES